Install Theme

My 2Cent

\

MOTION or ACTION?

We are addicted to our thoughts. We cannot change anything if we cannot change our thinking.
(at Bumi Allah)

Hari ni super dupper ohsem guys. Pada mulanya aku memang nak pitam disebabkan dah lama x berhiking apatah lagi bersukan..hehe..tapi bila sampai ja pantai kerachut barulah terbayar balik penat lelah hiking..main tanam-tanam..lunch atas meja pasir yang kita DIY…ampa tanam aku melampau-lampau oi.. ๐Ÿ˜‚ nasib baiklah balik naik boat..btw tq @burhandin aka king of hiking sebab lead kami hari ni..tq jugak kepada my sugar mommies @ekinmelah & wani yang banyak sponsor anak ikan mu hari ni..hehe..n @fatin_fatima AJK makanan dan yang lain-lain sebab support aku dan ampa fun la..sporting ja..next trip ke mana kah kita?hehe..oklah, selamat bekerja ya kita esok menghadap coding..blerghhh ๐Ÿ˜‚

#MimosianHangout #tamannegaratelukbahang #batuferringhi #pantaikerachut #hiking #picnic #17august2014 #mimosian

Mimosian Hangout

#tamannegaratelukbahang #batu ferringhi #pantaikerachut #hiking #picnic #17august2014 #mimosian

Mimosian Hangout

#tamannegaratelukbahang #batu ferringhi #pantaikerachut #hiking #picnic #17august2014 #mimosian (at Empangan Teluk Bahang, Penang)

Mimosian Hangout

#tamannegaratelukbahang #batu ferringhi #pantaikerachut #hiking #picnic #17august2014 #mimosian (at Pantai Kerachut , Teluk Bahang)

Mimosian Hangout

#tamannegaratelukbahang #batu ferringhi #pantaikerachut #hiking #picnic #17august2014 #mimosian (at Pantai Kerachut , Teluk Bahang)

Mimosian Hangout

#tamannegaratelukbahang #batu ferringhi #pantaikerachut #hiking #picnic #17august2014 #mimosian (at Pantai Kerachut , Teluk Bahang)

Mimosian Hangout

#tamannegaratelukbahang #batu ferringhi #pantaikerachut #hiking #picnic #17august2014 #mimosian (at Taman Negara, Teluk Bahang, Penang.)

Mimosian Hangout

#tamannegaratelukbahang #batu ferringhi #pantaikerachut #hiking #picnic #17august2014 #mimosian (at Taman Negara, Teluk Bahang, Penang.)